Op deze website lees je wat de school jou te bieden heeft, wat het kost en hoe je je kunt aanmelden.

KUNST EN POLITIEK

DE SCHOOL EN KUNST

In onze leergang hechten we veel waarde aan het ervaren van kunst. Daarom bieden we kunstenaars de mogelijkheid om hun werk te presenteren in onze school, op verschillende gebieden zoals beeldende kunst, dans, zang en theater. We geloven dat kunst een krachtig middel is om expressie, inspiratie en creativiteit te bevorderen. Daarom willen we onze leerlingen de gelegenheid geven om kunst in al haar vormen te verkennen en te waarderen. Het is een manier om onze leergemeenschap te verrijken en een inspirerende omgeving te creëren waarin kunst een belangrijke rol speelt.

Bleu, green, and brown (1952), by Mark Rothko

POLITIEK STATEMENT

Het delen van hulpbronnen en kennis is van cruciaal belang voor een duurzame toekomst. Wanneer we samen delen, ontstaat er een gevoel van vertrouwen en verbondenheid. Dit vertrouwen legt de basis voor rechtvaardigheid in onze samenleving. En alleen met rechtvaardigheid kunnen we vrede bereiken, zowel op persoonlijk niveau als op wereldschaal.
Het is belangrijk dat we ons losmaken van de mentaliteit van concurrentie en het commercialiseren van alles. In plaats daarvan moeten we streven naar samenwerking en het gemeenschappelijk belang. Door te delen kunnen we de lasten eerlijk verdelen en zorgen voor gelijkheid en welzijn voor iedereen.
Voor een bloeiende toekomst moeten we samenwerken en de wereld redden door middel van delen. Laten we onze hulpbronnen, kennis en vaardigheden met elkaar delen, zodat we een duurzame en rechtvaardige wereld kunnen creëren waarin vrede en welvaart voor iedereen mogelijk zijn.

crossmenu