Op deze website lees je wat de school jou te bieden heeft, wat het kost en hoe je je kunt aanmelden.

DE BETOVERENDE DANS VAN TEGENSTELLINGEN (speciaal voor kinderen): OP AVONTUUR IN HET LAND VAN DUALITEIT!

Door Maarten van Rossum
Man and Woman Sitting on Green Grass Field

DE BETOVERENDE DANS VAN TEGENSTELLINGEN (speciaal voor kinderen): OP AVONTUUR IN HET LAND VAN DUALITEIT!

In een magisch land geweven door de puzzels van het leven, zit een betoverend web van dualiteit. Dit speciale web vangt soms mensen in zijn wonderlijke draden. Er is een soort strijd tussen dingen die anders zijn, zoals gevoelens, grote vragen in ons hoofd of wanneer we nadenken over hele speciale dingen.

We doen ons best om vrienden te maken, leuke dingen te hebben en slimme ideeën te bedenken, maar soms lijkt het alsof alles verandert en moeilijk wordt.

Maar kijk, er is een magisch avontuur! Als we het moeilijke gevoel omhelzen dat dingen soms anders zijn, ontdekken we een bijzondere weg naar vrijheid. We leren over de natuurlijke golven van dingen die gemaakt worden en soms weer verdwijnen. Deze binnenste reis gaat over nadenken over onszelf, een beetje rust nemen in ons hoofd, en leren om sterk te zijn als dingen lastig zijn.

Slimme mensen die nadenken over het leven zeggen dat als we begrijpen dat verschillen er mogen zijn, dat ons helpt echt vrij te zijn. Het is als een magische truc waarbij we niet meer hoeven te kiezen tussen dingen die anders lijken, maar we ontdekken dat ze eigenlijk samen kunnen bestaan.

Er zijn handige trucjes die ons helpen in ons dagelijks leven. We kunnen nadenken over wat we voelen, dingen accepteren zoals ze zijn, een beetje rustig doen, flexibel zijn, sterk zijn als het moeilijk is, zoeken naar verbinding met anderen, en soms gewoon lief zijn voor onszelf en anderen.

En weet je wat echt cool is? Als we goed nadenken, kunnen we voorbij de moeilijke keuzes gaan en een beetje meer begrijpen van wat er altijd is, zelfs als dingen lijken te veranderen. Dat noemen ze transcendentie, en het betekent dat we een beetje magie in onszelf hebben!

Oh, en over een ander woord, Maya, dat is zoals een heel slim spel waarbij dingen niet altijd zijn zoals ze lijken. Als we dat begrijpen, kunnen we voorbij de moeilijke delen kijken en de echte waarheid ontdekken.

Dus, laten we samen op avontuur gaan in de dans van dualiteit, waar opbouwen en soms dingen verdwijnen een eindeloos spel spelen. Dit verhaal is als een kaart voor jou, een gids die je helpt als je op weg bent naar vrijheid, een avontuur dat begint als je met een groot hart de dans van het leven omhelst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergeet je naam niet bij je reactie te vermelden
crossmenu