Op deze website lees je wat de school jou te bieden heeft, wat het kost en hoe je je kunt aanmelden.

DE FLUISTERING VAN DE EEUWIGE GEEST.

Door Maarten van Rossum
Categorie:
two young boys are ready to dive into the brain of your business. analyze that.

DE FLUISTERING VAN DE EEUWIGE GEEST.

Stel je voor dat je met je vrienden bent, net nadat iets ongelooflijks is gebeurd. Jullie zitten samen in een kamer, praten en proberen te begrijpen wat er de afgelopen tijd is voorgevallen. Iedereen voelt zich een beetje verloren, niet wetend wat de toekomst zal brengen, omdat jullie grote inspirator, de persoon die jullie hebben gevolgd en die je zoveel heeft geleerd, er niet meer is op de manier zoals voorheen.

Opeens, zonder waarschuwing, voelen jullie een krachtige aanwezigheid. Het is alsof de lucht om jullie heen geladen is met energie, en jullie voelen allemaal hetzelfde: een diepe, onmiskenbare aanwezigheid van iets groters, iets dat jullie allen verenigt en vervult met kracht en hoop.

Jullie beginnen te praten, maar niet zoals normaal. Het is alsof de woorden die jullie spreken niet van jullie komen, maar rechtstreeks uit een bron van wijsheid en liefde die jullie niet volledig kunnen begrijpen.

Deze ervaring voelt bijna telepathisch aan. Jullie delen gedachten, inzichten en gevoelens zonder dat er veel woorden nodig zijn. Het is een intense verbinding, niet alleen tussen jullie, maar met de geest van de leraar die jullie verloren dachten te hebben.

Jullie voelen zijn aanwezigheid sterker dan ooit, en het lijkt alsof hij door jullie heen spreekt en handelt. Deze ervaring bevestigt voor jullie allemaal dat zijn geest nog steeds leeft en jullie leidt.

Deze gebeurtenis is een transformerend moment. Het laat zien dat de invloed van de leraar niet is geëindigd met zijn fysieke afwezigheid. Zijn geest, zijn essentie, leeft voort in ieder van jullie, en jullie voelen je meer verenigd en geïnspireerd dan ooit.

Op dat moment begrijpen jullie dat het zogenaamde ‘spreken in tongen’ geen verwarring van talen is, maar een diepe, telepathische communicatie die de beperkingen van woorden overstijgt. Het is een directe ervaring van de spirituele aanwezigheid en continuïteit van de leraar, die jullie verzekert dat jullie nooit alleen zijn en altijd met hem verbonden blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergeet je naam niet bij je reactie te vermelden
crossmenu