Op deze website lees je wat de school jou te bieden heeft, wat het kost en hoe je je kunt aanmelden.

LEVE DE ROBOTS EN AI!

Door Maarten van Rossum
Categorie: |
robot

LEVE DE ROBOTS EN AI!

Wat een geweldige ontdekking, Artificial Intelligence (AI)! Het gratis gebruik van een robot-gesprekspartner op chat.openai.com laat me sprakeloos achter vanwege de opmerkelijke kwaliteit ervan. Het overtreft zelfs het individuele menselijke verstand, hoe intelligent iemand ook is.

Maar wat betekent dit voor ons als mensen? Wat is dan nog onze eigen toegevoegde waarde?

Hier komt de SCIO School voor Intuïtie om de hoek kijken! Wij zijn juist gericht op het verkennen van datgene wat voorbij het menselijk verstand gaat. Onze school richt zich op de magie en kracht van intuïtie, iets waar computers alleen maar van kunnen dromen. We koesteren en omarmen het unieke vermogen van menselijke intuïtie.

Laten we samen de grenzen van het menselijk potentieel verleggen en de schoonheid van intuïtie vieren! Bizar fantastisch!

Bekijk ook het onderstaande opzienbarende filmpje van een capabele robot en wees niet bang! Wat robots beter kunnen, mogen wij mensen loslaten. En wat dan?

In de innerlijke stilte die dan ontstaat, is contact mogelijk met dat wat verder gaat dan wat een robot kan en ooit zal kunnen. Voorbij het denken. Leve de intuïtie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

crossmenu