Op deze website lees je wat de school jou te bieden heeft, wat het kost en hoe je je kunt aanmelden.

VOLG NIEMAND

Door Maarten van Rossum
volgniemand

VOLG NIEMAND

SCIO omarmt een holistische benadering, waarbij we niet alleen onze alledaagse problemen aanpakken, maar ook op zoek gaan naar ons ware zelf. In het proces van meditatie en bewustwording ontdekken we de waarde van onze ‘innerlijke ruimte’ en vinden we vrede en geluk.

Deze innerlijke ruimte is kostbaar, want het is de plek waar verwarring en onrust oplossen. Het ware zelf is er niet om in woorden te vatten, maar het openbaart zich als de Ruimte, de Aanwezigheid en de Helderheid, waarin onze persoonlijkheid verschijnt. Dit diepe inzicht kan alleen ervaren worden in het hier en nu, in onszelf.

Het proces van zelfontdekking maakt ons veerkrachtiger tegen stress en andere uitdagingen van het leven. Het helpt ons te voorkomen dat we steeds weer terugvallen in oude patronen en problemen. Tegelijkertijd opent het de deur naar een expressiever, creatiever en betekenisvoller leven, waarin we trouw zijn aan ons ware zelf en originele inspiratie vinden.

Meditatie leidt ons naar ons ware zelf, dat niet afgescheiden is van anderen maar juist verbonden met alles om ons heen. Het maakt ons immuun voor chaos en verwarring, en brengt innerlijke vervulling in ons moderne bestaan.

Ontdek jouw ware zelf, leef vanuit je hart en omarm de diepste kern van wie je werkelijk bent. Volg niemand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergeet je naam niet bij je reactie te vermelden
crossmenu